Građevinska tvrtka DAJAK-MONT d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, prisutna je na hrvatskom tržištu od 1995.godine. Tvrtka je registrirana za završne radove u građevinarstvu, specijalizirana za suhu gradnju na bazi proizvoda KNAUF, RIGIPS, PLACO ARMSTRONG AMF i ostalih proizvođača te soboslikarske radove.

Zahvaljujući višegodišnjim iskustvom te organizacijskim tehničkim i kadrovskim potencijalima tvrtka postiže velike uspjehe na svim projektima.

DAJAK-MONT d.o.o. nastao je iz obrtničke radionice u respektabilnu tvrtku koja trenutno zapošljava 30 djelatnika, od toga tri inženjera građevine i jednog diplomiranog ekonomistu koju su osposobljeni za pravilno i stručno obavljanje radova / poslova. Naša usmjerenja na kontinuirano učenje i ulaganje u spečifična znanja i vještine zaposlenika omogućuje nam ostvarenje ambicioznih poslovnih ciljeva i jamči uspješne rezultate u budućnosti.

Jamčimo kvalitetu izvedbe, odgovornost, fleksibilnost, poštivanje zadanih rokova u realizaciji najzahtjevnijih projekata. Naše poslovanje se trenutno odvija u Hrvatskoj, a u tijeku je i otvorenje poslovnice u Bosni i Hercegovini.

 

o